FAQ - Vanliga frågor

Här samlar vi vanliga frågor vi får. Hittar du inte något svar får du gärna kontakta oss. Vi svarar normalt inom 24 timmar och oftast snabbare än så.

Är du inte vid mötesplatsen när din middag är framme riskerar du att missa din middag. Har du inte avbeställt din middag innan köket låser menyn får du ingen kompensation. Du kan då välja att ta dig till någon av de efterföljande mötesplatserna. För att se en alternativ mötesplats logga in på Middagen.se.
Du kan fritt välja det antal portioner du vill ha respektive leveransdag.
Du kan fritt välja det antal portioner du vill ha respektive leveransdag.
Du kan se ungefär när din middag är framme om du loggar in på Middagen.se på din dator eller telefon (iPhone & Android). Leveransen visas på en karta tillsammans med planerade mötesplatser. Leveransen kan se olika ut vid varje leveranstillfälle. Hemadress, mötesplatser och leveransfordon visas på kartan. När det är dags att gå till mötesplaten skickas meddelande på hemsidan och via SMS till de nummer som registrerats under kontoinställningar.
Det är viktigt att vara på sin mötesplats vid tiden för leveransen. Föraren ser när meddelande skickats och väntar alltid minst 5 minuter på mötesplatsen från det att meddelande om att leverans är framme skickats. Det går att byta till annan mötesplats om man uteblir vid leveranstillfället. Byte till annan mötesplats görs i menyn.
Du kan betala med bankkort eller kreditkort. Du kan när som helst spärra ditt konto.
  • Kortbetalning

    Vi accepterar VISA och MasterCard/EuroCard.
    Vi använder betalningstjänster från Nets certifierade enligt PCI av VISA och MasterCard för att förmedla betaltransaktioner med hög säkerhet. All kommunikation för att genomföra betalning sköts av Nets och krypteras via SSL.
Du kan själv när som helst spärra ditt konto genom att logga in på ditt konto. Är du osäker på hur du spärrar ditt konto är du välkommen att kontakta oss.
Vi rekommenderar att man äter varma middagar efter leverans.
Varje leveransdag är minst en av tre rätter vegetarisk. Vi försöker även erbjuda glutenfria alternativ. Varje leveransdag planeras vanligtvis en kött- (inkl fågel), fisk- och vegetarisk rätt.
Middagen.se följer Livsmedelsverkets rekommendationer för restaurangbranschen. Om du är missnöjd med leveransens kvalitet kontakta alltid Middagen.se snarast.
Kontakta oss »
För att komma i kontakt med Middagen.se rekommenderar vi att du skickar epost till oss eller använder vårt kontaktformulär. Uppge om du vill få svar via epost eller telefon. Vi svarar normalt inom 24 timmar och oftast snabbare.
Kontakta oss »