Företag

Middagen.se är en produkt från Hemid AB (org. nr. 556939-3209). Företaget är ett familjeägt aktiebolag som startades 2013 i Stockholm av bröderna Anders och Mathias med tillsammans stor erfarenhet från teknikindustrin och detaljhandeln. De vill göra det enklare för människor att hinna med för dem viktiga saker och samtidigt äta bra. Till sin hjälp har de duktiga kockar i lokala restaurangkök som brinner för bra mat.

Hemid AB
Box 4103
10262 Stockholm
Tel: 070 - 649 10 34
Anders Brännström
Affärsidén

Idé

Vi på Middagen.se tror att det finns ett behov av mer tid i vardagen för viktiga saker i livet. Som att umgås med familjen, träffa vänner, träna eller studera.
Vi vill därför förenkla människors vardag och ge mer tid till livet. Vi vill göra det möjligt för alla människor att äta bra mat, varje dag, utan att göra allt själv.
Våra kunder tycker ofta att det är viktigt att laga sin egen mat men hinner kanske inte planera, handla och tillaga varje dag. Kanske prioriterar man en stund med barnen eller vännerna. Middagen.se har därför valt leverans måndag, tisdag, onsdag och torsdag.

Öppenhet

Middagen.se tror att det lönar sig med transparens och öppenhet. Hör gärna av dig till oss med dina synpunkter. Du får snabbast svar genom att använda kontaktformuläret. Du kan också ringa och lämna ett meddelande eller skicka sms till Anders på telefonnummer 070 - 649 10 34.

Öppenhet
Anställd

Jobba hos hos

Middagen.se växer och söker nya medarbetare. Här annonserar vi de lediga jobb vi har just nu.

Ledig jobb
Leveransförare till Stockholm
Hittar du inte något som passar dig och är du intresserad av att jobba hos oss får du gärna höra av dig genom att använda kontaktformuläret.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0